Sunday, June 14, 2009

Veerand kuud

Olles nädala jagu päikese käes rippunud ja tooni mustast halliks vahetanud leidis mägede pildiga särk tee tagaõuest magamistuppa. Vaadanud seal mõned tunnid ringi ning kuulanud kõrvalruumidest tulevat jutuvada mida saatis õllepudelite mahe kõlin, pakkis vähe luitunud, aga muidu uhke torsokate ennast ilusti kokku ja kolis tumedast puust kapiriiulile.
Järgmise päeva hommikul rabas ereda valguse poolt tulev käsi särgi ja tõmbas selle ülepea selga. Särk oli rõõmus ja piilus juba hetke pärast külmkapi ukse vahelt kilekotte täis riiulitele. Vaatas kuidas käed askeldavad kiirkeedu kannu, teetassi ja sidruniviiludega ning siis sõitis jalgrattaga supermozeesse. Metsmarja marmelaadi ja singikuubkuid. ´´Läheb vist söögitegemiseks, loodame et tainast peale ei aeta,´´ mõtles t-särk murelikult. Tagasiteel rabistas käsi üle aia rippuva sidrunipuu okstes ja tõmbas sealt alla ühe mõnusalt lõhnava vilja, mis kodus puuviljavaagnale asetati. Tainast peale ei aetud ja pärast mõnusat hommikusööki viidi õue rulaga sõitmagi. Ühe lagedama platsi ääres jäi tegelane seisma ja vaatas kuidas mudel-lennunduse huvilised kerge kärsahaisu saatel oma mängusaju tuulutasid. Päris kihvt. Poest jäätis ja koju tagasi, peale ei aetud. Särk oli puhas ja õnnelik.

Nii lapsed, siit loo moraal: Kuus päeva järjest õues nööri peal rippuda ei taha, siis ärge ennast s*taseks keerake.

Ja seda et: Scheduled outage at 12:00AM PDT on Monday (6/15) Blogger.














Siis kui audi, bmw ja opel ööseks ühte tuppa jätta, nurka kanistritäis õli panna ja tuled ära kustutada saab hommikuks päris ilusa holdeni.


















Spetsialist all paremas nurgas.







Koduparasiidid neile vist eriti ei meeldi, sest isegi keset sõiduteid paigaldatakse prussakamaju.

1 comment:

  1. Kuule palju sa golfi koti eest tahad
    ma vistsaaks ära müüa...

    ReplyDelete