Tuesday, June 9, 2009

Good news for people who love bad news

Muide ise ei mõelnud pealkirja välja. 
Juhtus meiega täna selline imelik asi, et peale unetut ööd ja väikest hommikust kisklemist astusime omnibussi number 75, mida juhtis bussijuht number 3593. Lunastasime 3,50 eest pileti, mis kehtib 120minutit ja peale 34mintsast lakkamatut pidurdamist ja kiirendamist maabusime kesklinnas suurte pronksist kängurude juures, ajasime törstu juttu ja liikusime kiirelt Tšoobšhoppi. Saime häid uudiseid ja ühe Johni telefoninumbri. Peale seda hakkasime üksteisega jälle ühesõnalisi lauseid vahetama ja jalutasime rõõmsalt teise agentuuri, mida omab ja juhib õela pilguga suur tädi. Ka sealt saime viimaste nädalate parima vihje (vb on sitt vihje, pole kontrollinud veel). Kahetunnise pileti kehtivuse lõpuni oli 37minutit, kui uuesti omnibussis number 75 rõõmsalt istet võtsime.
 Ja nüüd võivad siit edasi lugeda ainult ulmesõbrad.
Hommikul istus JP raali taha ja märkas perth.kummipuu.komm.austraalia portaalis automüügi kuulutust, kus pakuti 1000koahliku eest peaaegu korraliku autot, kuulutus oli sellel hetkel üleval olnud täpselt minuti, Joel kirjutas numbri üles (ulme) ja kui pärast kuulutust otsisime siis oli see kadunud.. (nüüd peaks teie kõigi kõrvus kõlama see meeldiv hirmufilmi tilulilu)
 Peale linnast tulekut helistasime sellel müstilisel numbril ja saime koordinaadid. Võtsime manageri aiamajast jalgrattad ja 7800m matk algas. Pidime üle kolme kiirtee sõitma, kui keegi on näinud seda vidjood, kus tüübid jooksevad raudteele ja viskavad enne rongi tulekut siruli siis palju õnne teile, me tegime umbes sama, ainult kiirteel 300km/h liikuvate autode ees ja jalgrattaga. Kuna meile omaselt oskasime ära eksida siis kujunes matk umbes 2455m pikemaks. 
 Auto on meil nüüd uhke ja hää, ainult kõik neli rehvi on erinevad ja konditsioneer ei tööta päris nii nagu peab aga sellest ei ole hullu, mõlemad kõrvalistuja poolsed aknad toimivad... elektriliselt. Muide auto nimi on Fairmont, Ford sünniaasta 1994 ja mootor on tal ka ja mitte mingi mahla- või piimapakk vaid 4liitrine.  Nüüd aga, meie truud lugejad ja suvalised jörmid, läheme me linnapeale. Vaatame, kas saab selle riistapikendusega rohkem kui 10000m sõita ja mis kõige tähtsam, kas see drive-in õllepoodi ka mahub.

1 comment:

  1. Vaatan, et teie pillil on umbevinge pagassi üles hoidmise süsteem;)

    ReplyDelete