Friday, June 12, 2009

codename: lesbian mud wrestling

Olgugi et meie helesinine raudruun parempööretel natukene liiga kõvasti uriseb, aeglasemal käigul peaaegu erootilist mõju avaldavalt vibreerima kipub ja pimedas silmi korralikult avada ei taha, tundub et võibolla, võibolla õnnestub selle Fairmont nimelisega veel maid vallutada.
Hetkeseisuga on neljal 15tollisel alumiinumsulamist ovaalil tuiskav sõiduk, veel täiesti känguruvabalat, läbinud umbes 1000km. Rüübates selleks keskmiselt natukene alla 1 liitri pliivaba kütet 10 kilomeetri kohta, mis siinset kütusehinda ja metall-suksu mootori suurust arvestades üsnagi mõistlik tundub.
Lesbian Mud Wrestling.
Need eelnevalt mainitud, tuhat läbitud kilomeetrit ei ole aga niisama lusti sõidetud. Nimelt on otsinguid krooninud edu ja kui nüüd peaks juhtuma, et meist puhkuse võtnud ebaedu enne järgmist kolmapäeva soojalt maalt tagasi ei tule siis ilmselt läheme uuel nädalal vx´iga heinatehasesse orjadeks.
Lesbian Mud Wrestling
Varem tööbüroost saadud vihjet kontrollima läinud saime teada, et kotitäis küttepuid maksab siin rohkem kui sama kogus apelsine. Tee äärsest puuviljakasvatusest, laenasime 3 oranzi vilja. Küttepuid vastu ei andnud.
Lesbian Mud Wrestling.
Oli naeru oli pisaraid, mingi hetk pisaraid rohkem kui näha oleks tahtnud. Kõne me sõber, me relv me vaenlane. Ole ettevaatlik ja vali kui kasutad. Vali vorm, vali kuju, vali aeg, vali tuju vali toon, vali... Liiga vali.
Vabandused lähevad tavaliselt sinna kus neid vastu võetakse või oodatakse. Me kõik oleme väljas iseenda eest, verbaalne rusikas näkku on parem kui terasest nuga selga. Lööb tagasi või laseb minna.
Vaikselt hakkab kätte jõudma nädalavahetus, esimene kohapeal oldud aja jooksul, mida tegelikult ka nagu vähekene ootaks...
Vist jätan ütlemata aga te teate mis siia käib...

Bulli müüakse siin klaasist pudelis, et saaks mekkida nagu vanaisa õlle - väike lonks pealt ära, kork kinni ja külmkappi tagasi. (Aaah, sweet life, ja pühib varukaga vuntsi.) Olgugi et alkoholivaba, nädala sees kooli ajal lastele ei müüa, tegelikult ei õnnestu algharidust omandaval inimesel osta mitte midagi. Pulgakommitu koolist puudutud lapsepõlv.


















Austfailia on tegelikult tore koht, nõrgemad trahvivad tugevamaid ja suuremad veavad väikse-
maid, aus ju.

No comments:

Post a Comment