Sunday, August 30, 2009

Ude

Kuna siin tööd alkohoolikutele ja narkomaanidele ei anta siis saadeti tööbüroost drug and alcohol testi tegema. Tuli urineerida kollaser kaanega topsikusse. Iseenesest mitte midagi ületamatut aga fakt, et tegevust jälgis kõrvalt naisterahvas muutis olukorra niivõrd palju veidraks et korraks tundus asi mitte juhtuvat. Samad mõtted käisid peast läbi ka juba varem töö leidnud sõbral.
Kuna aga tõmbasime testis olnud võimalikele valikvastustele õigetes kohtades ringid ümber ja nüüd oleme kahveltõstukijuhid (ametinimelt) tellingufirma laoplatsil.
Kuna kolm ööd caravan pargis said ära kasutatud kolisime õhtuks randa.
Kuna mõõn oli vee rannast kaasa võtnud ja selle umbes km kaugusele viinud tuli ujuma kõndida päris üks jagu.
Kuna väljas oli pime ja vesi hakkas tasakesi mingist piirist sügavamaks minema siis otsustasin et kaval on asju mitte üldse märjaks teha. Kaevasin liivast hunniku, asetasin sinna plätud peale. Pläffide peale rägiku, selle otsa särgi ja kõige peale ujukad.
Kuna aga peale 5 minutit kõndimist ei olnud ikka veel vesi üle põlve, tuli teine viis otsa jalutada.
Kuna aga ei arvestanud et teiseltpoolt tulles kuuvalgus peegeldab erinevalt siis mingi hetk avastasin ennast keset siledat randa üsna paljalt. Muidu oleks okei olnud aga millegipärast oli rannast hakanud liikuma perekond lampidega. Läks suht mitu üsna pabinas minutit mööda enne kui rõõmsalt ujukad jalga tagasi tõmbas ja pläffid varbavahele torkas ning mööda taandunud ookeani magama jalutas.
Kuna aga Eestimaal kasvanud poisid ei tunne ennast just mugavalt kui kõigest mõne meetri kaugusel peast matsutab kõrsi tugevate jalalihastega löögivalmis näriline, siis kella 1 ajal öösel kõndis vx mööda põõsastikku ja susistas kängurusi eemale.

1 comment: