Sunday, July 12, 2009

Loomaaiakultuurist erinevatel mandritel

Puuride viisi pöidlasuuruseid linde ja mõned kängurud ilma ühegi kaelkirjakuta, ei ole loomaaed. No ideeliselt võiks võtta vist ära kängurud ja linnud, veaks ka välja aga ilma kaelkirjakuta???
Mitte et ma pooldaks loomade(eriti kaelkirjakute vangistamist) aga lihtsalt tundub ebaõiglane kõigi nende laste suhtes kes tulevad loomaaiast tagasi ilma et oleks kaelkirjakut näinud. Sealt edasi elu lõpuni jäävad arvama et Zoos suck ja oma lapsi kunagi ei viigi. Ilmselt ei lähe ise ka enam ja lapsed kes siis kasvavd, sirguvad ambitsioonideta tühjadeks kestadeks kellel pole millegi poole püüda. Lühikese kaelaga, visioonita võimalusest oma pead kõrgemal hoida kui see ülejäänud massil on. Või isegi kui nad seda kunagi teevad, siis saavad kõrvetada ja kohkuvad tagasi hoides oma pead veel madalamal kui varem. Elavad parkla servas kollases van'is ja ootavad nädalavahetust kui ühe päeva nädalas saab teha tööd sellise tasu eest mis ülejäänud nädala läbi aitab. Seda sellepärast, et neil ei ole olnud loomaaeda kus kaelkirjakut vaatamas käia.

Tänu avarnenud rahalistele võimalustele sai auto uued papud ja pikenduse juba lõppenud regole. Selle kõige tagajärjel paranesid liikuri sõiduomadused niipalju, et välja võetud 110 kilomeetrise tunnikiiruse juures kihutas heledapäine sohver sulepilveks ühe rohelise papagoi. Karmavõlg tonni peal ja silm hommikuks paistes. Võibolla, et neil kahel asjal ei olnud tegelikult mittemingisugust seost, aga võib olla et oli ikka ka.

Käisime korra suures linnas, kust vx endale telefoni ostis. Kummist, kompassiga telefoni.
200 km poodi sõita on siin täiesti okei, kodus tundub linna minek kuidagi eriti ettevõtmine. Darth Veider.



















2 comments:

  1. mina soovitax alalise karmavõlaga mehele mõnus lenks nina ja suu vahele kasvatada ja siis kollaka paberi peale nimekirja koostama hakata mida olex vaja heastada ;)

    ReplyDelete
  2. mismõttes ei ole kaelkirjakut !

    ReplyDelete