Friday, July 31, 2009

Last day of work

05.00
õõh, pšris mõnusad uned, űhtul kaheksast saati otse viieni. Ilma pitikateta!
Kiire puder hambapesu garneeringuga.
12h viimast tõõpäeva.

07.40
10h20minutit peatüki lűpuni. Venib aga ikkagi viimane täev ju...

11.42
Natukene veel ja siis on pool tehtud, siit edasi peaks nagu lihtsamini lahenema.

01.00
Lõuna. Külmutatud toitudest on Colesi omad vist ühed parimad hinna kvaliteedi suhtes. Pidupäeva puhul võiks ju, aga kahjuks ostis testimise mõttes mingeid sinise karbi sees. Kõhu saab täis aga kõrgemat eesmärki kui viimatinimetatu, roog kahjuks ei täida. Pole hullu ainult 5h veel.

01.45
4h15minutit, 1h15minutit smoko'ni. Andres, tűsine Eesti mees, näib väsinud ja kurvavõitu. Rõõmu tolmusesse angaari siiski jagub, vähemalt meie kahe vaatenurgast.

4.15
1h45min tööpäeva lűpuni, kõik kohad sügelevad juba, käisime vx'iga uksepeal vabadust vaatamas ja arutasime päikese veidravõitu struktuuri üle. Viimase nädala jooksul on tekkinud tuule poolt mahapuhutud hiigeluste avasse tulekera tekitatud varjud ja vahel tundub, et siinne talvine päike on meie sügispäevadepehme. Vastikult talvelootust andev olukord olgugi, et oodata on jäänud veel natukene alla poole aasta.

5.03 Five a clock cleanup. Õhin Õhin Õhin, nagu 60minutit ainult et kolm vähem.

5.38 Harry, habetunud alkohoolikust narkomaan viipab käega et nahhui kõik. Koju ära, õnneks oli tema üks kahest pressi operaatorist. Viimase päeva kingitus...

2 comments:

  1. hip hip huraaaa....pasunad ja viledja tort. koju tulete saate kätte.

    ReplyDelete
  2. Gongrädšuleišon:)

    ReplyDelete