Thursday, October 29, 2009

Worksy work

Töödega on hetkel hästi võiks öelda, et lausa toredasti. Argipäevasid sisustavad ametitoimetused lahtiste seintega kontoris. Woodside supply base, palju puhastamist ning õlitamist vajavaid puurtornitorusid ja ilus vaade ookeanile. Lisaks muhedatele töölistele on metallspaghettilaol ka oma känguru, Mr.Balls. Edasiste segaduste vältimiseks mainib kohe ära, et ei ole suured ümarad silmad need mille järgi näriline nime on saanud. Igatahes, tegemist hästi kihvti loomaga. Suudab vabalt ühe käpaga õuna süüa ja teisega samal ajal kellasid sügada. Arusaadavalt ei tekita niivõrd inteligentsele olendile probleeme ka ukselingi küljest saia kätte saamine või donga varjust tuima näoga tööde juhatamine.
Nädalavahetused mööduvad pubis. Miks see hea on?
Punkt .1 Üsna kõrge ilusate tüdrukute kontsentratsioon pindalaühiku kohta. Siinkohal mainib ära, et Austraalias on kohalikku päritolu kenade naisterahvastega lood üsna kehvasti.
Punkt .2 Elav (kusjuures siiamaani täiesti hea) muusika.
Punkt .3 Toredad(tore sõna) töökaaslased.
Punkt .4 Eriti mõnus osa kogu asja juures on see, et pudelipoel on hiigelkülmkapp. Kast täis mõnusat kodutunnet ja tasuta alkoholi. Pisikeste agadega kuid tundub peaaegu liiga hea, et tõsi olla. Samas võibolla kui oleks viimase kolme nädalaga tühjendanud rohkem kui kaks väikest promillimärgiga pudelit, lahenenuksid agadki, või? "To alcohol, the cause and solution to all of our life problems." (H.J.S.) Kahe otsaga asi, aga ei kurda, sest tundub et tervisele meeldib niipidi rohkemgi.
Pühapäevade hommikutel jalutab suurt tolmuimejat ümber kaubanduskeskuse ja peale õhtust pubi saabki nädalaring täis. Loodab et kestavad tööd ilusti, vähemalt veel järelejäänud 4 tsüklit. Siis äkki tuleb ilus talv.
pssst! palunpalunpalun...

1 comment: