Sunday, October 18, 2009

Draakon vä?

Õues magamine on niipalju kasuks tulnud, et nüüd ärkab koos päikesega ka reguleeritava kliimaga unepesast. Selles suhtes mõnus, et nii mahub rohkem toimetusi päevavalge aega. Nimelt hiidtähe valgust jätkub siin kõigest pooleks ööpäevaks ja kui selle algus sisse magada siis edasi on juba laisakstegevalt palav kõik.
Nädalavahetus sujus muhedalt. Viis kolmekümnesed äratused, hommikuvõimlemised, võileiblemised, pesupesemised, kinod, rannad ja murumatkad kergete võsapõigetega. Tarantino Inclorious Bastards oli filmiks. Kui näinud veel ei ole, siis täiesti soovitab. Kohati vähe julm - no tegelikult läbi kogu 2,5h aga muud jutud on hästi asjalikult loodud/esitatud. Käe jämedust ja pikkust sisalikku nägi, hullult kihvt ja topelt sama ägedalt jookseb. Jalad käivad kõrvade tagant üles ja teevad ringe nagu multikas. Jääb loota et uus nädal toob uue töö, muidu võib juhtuda, et peab lahtikäiva sabaga sõbra kombel kärbestele jahti pidama hakkama.

1 comment:

  1. sa pead ikka joeli päästmise fondi looma. ma investeeriks kohe ulla vanaemalt saadud õunamahla näiteks. kangi vorsti saadaks ka.

    ReplyDelete